Despre noi

Soraxan Group, inființată în anul 2005, are misiunea de a furniza o gamă largă de produse și servicii, în funcție de necesitatea clientului, fiind o companie care ține pasul cu evoluția tehnologică.

Soraxan Group oferă o varietate mare de produse IT (PC, Componente PC, Laptop-uri, Componente laptop, Imprimante, Componente imprimante, Monitoare etc.), la prețuri competitive, datorită legăturilor strânse cu marii furnizori de pe piață.

Soraxan Group asigură o gamă variată de servicii IT, de la service pentru laptopuri și PC (schimbare pastă procesor, curățare praf, instalare soft, înlocuire componente etc.) până la service de imprimante (resetare-înlocuire cip imprimantă laser, reparații imprimante, schimbare-încărcare-curățare cartuș etc.).

De ce Soraxan Group?

Avem o vechime de peste 10 ani pe piața IT, timp în care am întâlnit si rezolvat defecțiuni de toate genurile, de la hardware la software. Suntem o firmă care comercializează produse cu un standard de calitate ridicat, având legături cu cei mai importanți furnizori de pe piața IT. De asemenea, serviciile noastre sunt de calitate si au cele mai mici preturi, deoarece ne dorim ca oamenii care apelează la Soraxan Group, să fie mereu mulțumiți.

Când?

De luni până vineri, între orele 930 – 1800 .

Unde?

Ne puteți găsi la sediul nostru de la adresa : Bd. Republicii, Bl. 24, cod 210152, Târgu-Jiu, Gorj, România, info

Cum sa intri in legătura cu noi?

Ne puteți contacta, fie telefonic la unul din numerele - 0353 412 338 sau 0744 320 167 - , fie trimițându-ne un e-mail la soraxan@yahoo.com.