Reparatii Laptop

Pentru repararea laptop-ului este necesară lăsarea în service aici. Recepția laptop-ului se face în baza unui proces verbal de PREDARE-PRIMIRE. Diagnosticarea se achită numai dacă se refuză repararea. Evaloarea reparației o vom comunica telefonic. Continuarea reparației se face numai după acordul clientului.
Cel mai important lucru pentru un laptop este întreținerea. Întreținerea prelungește perioada de funcționare și menține parametri optimi de funcționare. Una din cele mai importante operații de intreținere este curățarea de praf si înlocuirea pastei termoconductoare. Îmbâcsirea cu praf a ventilatoarelor duce la o micșorare a randamentului de cedare a căldurii rezultate în urma funcționării. Creșterea temperaturii poate duce la defecte iremediabile.

COSTUL PENTRU CURĂȚAREA PRAFULUI ȘI ÎNLOCUIREA PASTEI TERMOCONDUCTOARE ÎNCEPE DE LA

30 LEI

Diagnosticarea poate dura între 2 - 24 ore. În procesul de reparare al laptop-ului, cea mai inportantă etapă este diagnosticarea. Diagnosticarea constă în verificarea și testarea tuturor componentelor, hardware si software. Componenta sau componentele care nu satisfac condițiile de funcționare impuse de producător alcatuiesc defectul calculatorului.

PREȚUL UNEI DIAGNOSTICĂRI ESTE DE

30 LEI

SE ACHITĂ NUMAI DACĂ SE REFUZĂ REPARAREA.

Repararea hardware se soluționează prin îlocuirea sau repararea componentei declarată defectă, la etapa de diagnosticare. Acest lucru se întamplă numai după înștiințarea telefonică și acceptul costului reparației.

REFUZUL REPARAȚIEI IMPUNE DOAR TAXA DE DIAGNOSTICARE.

Reinstalarea este cea mai eficientă metodă de reparare software. Sursa softului trebuie să fie sigură iar instalarea de calitate. Devirusarea softului este o soluție temporară, ea putând recidiva în orice moment. Această metodă se folosește numai în cazul în care depindeți, capital, de softul respectiv. Reinstalarea softului compromis și protejarea cu un ativirus este cea mai sigură soluție. Este util să aveți pe hardisk-ul calculatorului o partiție diferită de cea a sistemului de operare, pe care să depozitați ce este important (lucrări, poze, videclip-uri….) . După reinstalare „ pe curat” și istalarea unui antivirus protejarea calculatorului este maximă..

INSTALAREA SISTEMULUI DE OPERARE + DRIVERE ȘI APLICAȚII UTILE COSTĂ

60 LEI

Nu exista produse in aceasta sectiune